Invisio Communications SE
2016-11-16

INVISIO är ett av Sveriges snabbast växande teknikbolag

Attachment

Stockholm den 16 november 2016
 

INVISIO, som utvecklar och säljer avancerade kommunikationssystem med hörselskydd, är ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikbolag enligt Deloittes årliga rankning Sweden Technology Fast 50. INVISIO har de senaste fyra åren haft en tillväxt på 434 procent.

"Att rankas som ett av de snabbast växande teknologiföretagen i Sverige känns som en kvittens på att det vi gör är rätt, och är en motivator för att bli ännu bättre och fortsätta vår tillväxtresa. Nyligen utsågs INVISIO även till snabbväxande Gasellföretag av Dagens Industri. Båda utmärkelserna visar på styrkan i vår affärsmodell och är kvitton på vårt hårda arbete", säger Lars Højgård Hansen, VD på INVISIO.

2016 års ranking presenteras vid ett evenemang på Nasdaq i Stockholm den 15 november. Av de 50 bolagen på listan kom INVISIO på plats 35.

Om Deloitte Sweden Technology Fast 50
Den enda branschöverskridande utmärkelsen för teknologiföretag i Sverige, som i år genomförs för trettonde gången. Rankingen inkluderar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknologi, från internet, datorer och annan datautrustning till life sciences. Rankingen baseras på företagens genomsnittliga intäktsökning under den gångna fyraårsperioden enligt tillgängliga årsredovisningar hos Bolagsverket per den 31 juli. Läs mer om priset, bakgrund och mer detaljerade kriterier på
www.deloitte.se/fast50.


För mer information, vänligen kontakta:
Lars Højgård Hansen, VD, INVISIO Communications
Mobil:
+ 45 53 72 7722 | E-post: lhh@invisio.com

Tina Dackemark Lawesson, Director Investor Relations & Corporate Communications
Mobil: + 45 53 72 7733 | E-post: tdl@invisio.com


Om INVISIO Communications AB (publ)
INVISIO utvecklar och säljer kommunikationssystem med integrerat hörselskydd som gör det möjligt för användare att kommunicera och arbeta obehindrat i alla miljöer, även under krävande förhållanden som vid kraftigt buller, vid hetta eller under vatten. Systemen består av headset och avancerade kontrollenheter som kan anslutas till ett brett utbud av annan kommunikationsutrustning. Kunderna finns främst inom den offentliga sektorn. Försäljningen sker via ett globalt nätverk av partners och till viss del direkt till slutkund. INVISIO är noterat på Nasdaq Stockholm (IVSO). Mer information finns på företagets webbplats www.invisio.com.